Cum comanzi bilete la Gala Campionilor 2018:

https://ove.ro/gala-campionilor-2018

Cum obtineti VOUCHER pentru doamne si/sau copii:

Cei care doresc sa vina insotiti de doamne si/sau copii, trebuie doar sa trimita in prealabil un e-mail pe adresa bilete@fcpr.ro in care specifica exact numarul de bilete dorite:
x bilete standard (domni)
x bilete pentru doamne
x bilete pentru copii
Pe adresa de e-mail de pe care se trimite cererea veti primi un VOUCHER (Cod reducere) pentru a fi folosit o singura data in momentul comenzii. Codul primit nu poate fi folosit daca in comanda sunt selectate mai multe locuri decat cele specificate in cerere.

Pretul unui bilet standard este de 265 lei. Doamnele au o reducere de 165 lei, astfel ca un bilet "Family" (1 bilet el + 1 bilet ea) va avea pretul de 365 lei. Biletul pentru copii are valoarea de 135 lei.


Butonul Alege locuri

Cu butonul Mouse Stanga apasat in spatiul gol (fara click pe locuri) se poate muta schita sus-jos, stanga-dreapta pentru a vedea toate locurile disponibile:

Cu rotita mouse-ului (scroll wheel) se face zoom (se mareste sau se micsoreaza schita):

Se selecteaza locurile dorite (click pe locurile de la mesele dorite), apoi butonul Rezerva biletele

Din acest moment aveti 30 de minute pentru a finaliza plata, in caz contrar comanda va fi anulata si locurile deblocate. Daca aveti cod de reducere (VOUCHER de discount, pentru doamne si copii) il introduceti in campul Cod reducere si apasati butonul Aplica.

Completati datele cerute si apasati butonul Continua. Biletele vor fi trimise pe adresa de e-mail specificata. Daca alegeti sa faceti comanda cu creerea unui cont, bilete vor fi disponibile si in contul ove.ro personal.

Pentru a plati, folositi butonul Platesc cu cardul si veti fi directionat pe pagina MobilPay: https://secure.mobilpay.ro/